זמני השבת
עיר | כניסה | יציאה |
---|---|---|
ירושלים | 16:00 | 17:12 |
תל אביב | 16:14 | 17:13 |
חיפה | 16:04 | 17:11 |
באר שבע | 16:19 | 17:16 |
The headlines that made most buzz on this page
25/07/21 15:28
12.22% of the views
מאת וואלה!
סופר-פארם, רשת בתי המרקחת מהגדולות בישראל, תחל לשווק ללקוחותיה שני סוגים של בדיקות קורונה, ביתית - שתאפשר לנבדק לדעת אם הוא חולה ו-PCR - שתקפה גם לשימושים רשמיים, כמו טיסות לחו"ל:
25/07/21 08:35
10% of the views
מאת וואלה!
אתר האיקומרס המוביל בישראל משנה פניו ועובר שדרוג בזכות טכנולוגיה חדשנית, שתהפוך את הקנייה לחכמה, בטוחה ונעימה יותר מתמיד. ויש גם קמפיין חדש עם קואלה ועשרות מבצעים שמבטיחים לכם את המחיר הנמוך ברשת. אז למה אתם מחכים?
25/07/21 13:11
5.56% of the views
מאת וואלה!
סכסוך גירושין מכוער שגלש להכפשות הדדיות, תלונות במשטרה ותביעה אזרחית, הסתיים לאחרונה בפיצוי כספי לטובת הגרושה, ולחתימה על הסדר מותנה מול המשטרה מצד הגבר. ההסדר יאפשר לו להימנע מרישום פלילי, שעלול היה להכתים קשות את שמו ולפגוע בעתידו. בני הזוג לשעבר המשיכו לחוות מתיחות ומריבות קשות אחרי גירושיהם, כשמוקד החיכוך עבר להסדרי השהייה עם הילדים. עו"ד עמרי לשם, שייצג את הגבר בהליך הפלילי, טוען כי הגרושה נהגה להתעמר במרשו לאורך תקופה ארוכה, בכל הנוגע להעברת הילדים לרשותו. לדבריו, אחת הדרכים בהן נקטה הגרושה היא טרטור הגבר שוב ושוב לכתובות שונות, שם היא כביכול שוהה כעת ומחכה לו לקחת אותם ממנו. לדברי עו"ד לשם, כשהגבר מגיע לאותן כתובות, מסתבר לו שאיש לא מחכה לו בהן, ושגרושתו כבר המשיכה הלאה למקום אחר, וחוזר חלילה. הוא מוסיף כי לטענתו, באותו יום שבו התפוצצה הפרשיה, הגדישה הגרושה את הסאה, והגבר, שכבר בזבז במרדף אחר גרושתו מספר שעות, איבד את שליטתו העצמית, והחליט לנקום בה.
25/07/21 16:22
5.56% of the views
מאת וואלה!
ההתאוששות היפה של המשק הישראלי מפגעי הקורונה, הגם שזו עדיין רחוקה מלהיעלם, מקרינה גם על תחזיות האוצר, שמנבאות חזרה לגירעון של 3.7%, כפי שהיה בסוף 2019, לפני פרוץ המגפה, כבר בשלהי 2022. נתון זה לא כולל את הוצאות הקורונה, איתן יגיע הגירעון בתקציב הממשלה ל-4.1%. גם תחזית זו היא תיאורטית בלבד היות והיא לא כוללת את המימושים של הסכמים קואליציוניים ודברים נוספים אותן תרצה הממשלה להוסיף. על פי חוק הממשלה מחויבת להציג גירעון של 2% בלבד, אך לדברי הגורם באוצר "אנחנו לא חושבים שיש לרדת בתקופה הזאת לגירעון של 2%, אנחנו בדיונים הפנימיים לגבי גובה הגירעון". בסוף השנה הנוכחית, 2021, לפי התחזית של משרד האוצר הגירעון יעמוד על כ-7%, זאת משום שעדיין יש הוצאות קורונה משמעותיות - מענקי סיוע לעסקים, דמי אבטלה, רכישות של משרד הבריאות ועוד. אם מנטרלים את הוצאות הקורונה, בשנת 2021 הגירעון עומד על 3.4% מהתוצר בלבד. כלומר בשנת 2022 יש עלייה קלה בגירעון ללא הוצאות הקורונה בעיקר בגלל שכרגע המשק מתנהל עדיין לפי התקציב ההמשכי וההוצאה היא מרוסנת.
25/07/21 16:33
5.56% of the views
מאת וואלה!
אפליקציית EcoCaNN הושקה רשמית ותאפשר למטופלים ובני משפחותיהם להתייעץ ולהיעזר במומחים הטובים בארץ בתחום, ולקבל מענה פרטני 24/7. אקוקאן מבוססת על פלטפורמה דיגיטלית, חינמית ומאובטחת והמידע מוגן וחסוי
25/07/21 13:42
4.44% of the views
מאת וואלה!
בפעם השנייה בשלושה שבועות נגנב ה-TMAX של תבורי. כוחות האכיפה של איתוראן מצאו אותו ברחוב אברבנאל והוא הוחזר לבעליו
25/07/21 15:28
4.44% of the views
מאת וואלה!
מנהל ישראלי נוסף מתקדם בצמרת תעשיית ההיי-טק העולמית, והפעם מדובר בענקית התוכנה הבינ"ל SAP: יעד אורן מונה לסמנכ"ל בכיר וישמש בתפקיד ראש מרכז החדשנות הפנים ארגונית העולמית של SAP . אורן יהיה כפוף בתפקידו לראש NVT - (New Ventures and Technologies), המרכז את כלל פעולות החדשנות של SAP האחראי על מנועי הצמיחה - מבוססי טכנולוגיה - לטווח הארוך של החברה. זרוע ה-NVT מתמקדת באיתור בעיות ארגוניות שיהיו רלוונטיות בעוד 5-10 שנים, ומציאת הפתרונות הטכנולוגיים להן, בין היתר דרך מרכז החדשנות הפנים ארגונית (המוצרית) של החברה. במרכז החדשנות של SAP, צוותים מולטי-דיסציפלינריים (רב-תחומים) שמונים כ-140 עובדים מ-9 מדינות ברחבי העולם בוחנים טכנולוגיות צומחות שונות, במטרה לזהות את הערך שלהן לעסקים ולחברה ולפתור בעיות תעשייתיות. ICN היא הבית לחדשנות של SAP, ואורן ינהל את המרכז המתמקד בחדשנות in-house, מעמק הסיליקון שבסן פרנסיסקו.
25/07/21 16:54
4.44% of the views
מאת וואלה!
חידוש היחסים והעניין הגובר בארצות המזרח התיכון בכלל ובמרוקו בפרט, הם הזמנה להכיר וללמוד את מרוקו מנקודת מוצא אחרת, תוך הרחבת קשרי התרבות שנשמרו לאורך השנים גם לנושאים כלכליים ועסקיים. מכון היצוא, בשיתוף המשרד לשיתוף פעולה אזורי, ביצע מחקר לטובת היכרות חדשה ועכשווית עם מרוקו, בו נחשפות ההזדמנויות הרבות והמגוונות לקשרים כלכליים ועסקיים בין המדינות. הסקירה משתרעת על שבעים עמודים וכוללת שבעה פרקים בנושאי הזדמנויות ואתגרים לשיתופי פעולה כלכליים ועסקים, תכניות אב ופרויקטים במדינה וכולי. הערכת המשרד לשיתוף פעולה אזורי ומכון היצוא היא שפוטנציאל היצוא מישראל למרוקו עומד על כ-250 מיליון דולר מדי שנה לעומת כ-10 מיליון דולר כיום. הערכה זו מתבססת על כמה נקודות מפתח: למרוקו חזון ותוכניות אסטרטגיות ארוכות טווח לחיזוק הכלכלה והפריון - בהן יש פוטנציאל לשיתופי פעולה עסקיים רבים. עיקר הפוטנציאל בתחומי ההשקיה, תעשייה חקלאית, סייבר וטכנולוגיות חכמות חיבור תרבותי עמוק המקשר אינטרסים כלכליים ועסקיים רחבים בין ישראל ומרוקו יכול להוות זרז ומוטיבציה לשיתופי פעולה עסקיים ופריחה כלכלית בין שתי המדינות. גשר לאפריקה: כניסתה של מרוקו בתחילת השנה להסכם סחר חופשי עם יבשת אפריקה מהווה גם שער אפשרי נוח ליזמים ישראליים.