זמני השבת
עיר | כניסה | יציאה |
---|---|---|
ירושלים | 16:00 | 17:12 |
תל אביב | 16:14 | 17:13 |
חיפה | 16:04 | 17:11 |
באר שבע | 16:19 | 17:16 |
The headlines that made most buzz on this page
28/04/22 08:22
18.93% of the views
מאת IsraelDefense
בין המוצרים האלחוטיים שייכללו בפטור מאישור: כמעט כל סוגי המצלמות (מצלמות רכב, מצלמות גו פרו, מצלמות למחשב), מפסקים חכמים (לדודי שמש, תאורה חכמה, שערים חשמליים), מכוניות על שלט משקל חכם ועוד bigstock שר התקשורת חתם אתמול (ד') על תיקון חדש המהווה הקלה משמעותית נוספת על תהליך יבוא מסחרי ופרטי של גדג'טים ומוצרים טכנולוגיים מחו"ל. המוצרים שייכנסו לפטור נבחרו לאחר בחינה של שורת מוצרים מבוקשים שיובאו לישראל בשנה החולפת, והוכח כי הם אינם גורמים להפרעות משמעותיות והיקף הנזק שיכול להיגרם מאי בדיקתם- קטן.
מוצרים שיקבלו פטור כללי לייבוא מסחרי ואישי: כל סוגי המצלמות למעט מצלמות אבטחה ובייבי מוניטור. בין המצלמות שיקבלו פטור מלא ניתן למצוא מצלמות לרחפנים, אופניים, ואופנועים, מצלמות מקצועיות ועוד.
מוצרים שיקבלו פטור בייבוא אישי: מפסקים חכמים לבית עבור דודי שמש, תאורה חכמה, תריסים, שערים חשמליים, דלתות, משקל חכם המכיל רכיב אלחוטי ונשלט מרחוק, כלי רכב צעצוע על גלגלים עם שליטה מרחוק כגון מכוניות על שלט, משאיות על שלט, טרקטורים על שלט, בולדוזרים על שלט ועוד.
יצוין, כי מוצרים אלה ידרשו אישור עבור ייבוא מסחרי. מוצרים שלא היו זמינים למעשה בייבוא מסחרי ומעתה יהיו מותרים בייבוא בכפוף לאישור: מוצרים הפועלים בטכנולוגית Wi-Fi 6E כגון נתבים, נקודות גישה, כרטיסי רשת ועוד. מגוון רחב של מטענים אלחוטיים. סוגים נוספים של גלאים תעשייתיים. סוגים נוספים של שערים מגנטיים לבדיקות ביטחוניות. מגוון מוצרים הפועלים בטכנולוגיית LORA המשמשת ערים חכמות.
בנוסף, בימים אלה יצא המשרד לשימוע שנועד להקל באופן משמעותי על ייבוא מסחרי של מוצרים נוספים, לרבות בעלי תו תקן אירופאי. המהלך מצמצם משמעותית את ההליך הבירוקרטי של היבואנים שיידרשו להמציא מסמך תאימות לתקנים אירופאיים ומסמך המפרט את התכונות האלחוטיות של המכשיר בלבד.
אם המכשיר יכול להיות מיובא לאיחוד האירופי, הוא יוכל להיות מיובא לישראל. מהלך זה צפוי להשפיע על אלפי יבואנים מסחריים ולהקל עליהם משמעותית את הליך הייבוא. כמו כן, יוקצו פסי תדרים רבים נוספים לשימוש הציבור, לגאדג'טים ומוצרים טכנולוגיים נוספים הן בייבוא אישי והן בייבוא מסחרי.
רשימת המוצרים בפטור ביבוא אישי:
משפחות המוצרים
1. ציוד היקפי למחשב (עכבר, מקלדת, רמקול)
2. צג מחשב
3. טלפון לוויני
4. דיבורית לרכב
5. מזרים וידאו (Streamer), והוא נושא סימון CE
6. קורא ספרים אלקטרוני (e-book)
7. מחשב לוח (Tablet)
8. מחשב נייד או מחשב נישא
9. מחשב שולחן (Desktop)
10. ממיר לקליטת שידורי טלוויזיה לציבור (TV receiver set-top box) והוא נושא סימון CE
11. מקלט טלוויזיה ושלט רחוק למקלט טלוויזיה
12. מקלט רדיו לקליטת שידורים לציבור בטכנולוגיות מסוג FM/DAB/AM
13. חלפים לציוד קצה רט"ן: כל חלפים למכשיר טלפון סלולרי, נתב סלולרי, מחשב לוח סלולרי ושעון יד סלולרי
14. שעון יד, למעט שעון יד סלולרי
15. שואב אבק
16. מצלמה, למעט מצלמת אבטחה ולמעט מצלמת תינוק (Baby monitor)
17. משקל דיגיטלי.
18. מגדיל טווח בטכנולוגיית Wi-F- לשימוש תוך-ביתי והוא נושא סימון CE
19. נתב (Router) או נקודת גישה לשימוש תוך-ביתי והוא נושא סימון CE
20. מטען חשמלי אלחוטי למכשיר טלפון אלחוטי או סלולרי
21. מכשיר טלפון סלולרי, שעון יד סלולרי, מודם סלולרי, נתב סלולרי, טאבלט סלולרי
22. מקרן וידאו ביתי או משרדי (Projector)
23. קונסולת משחק (Gaming console)
24. מפסק חכם לשימוש ביתי
25. גלאי מתכות נישא הפועל על סוללה
26. צעצוע שהוא כלי רכב על גלגלים המופעלת באמצעות שלט רחוק.
טכנולוגיות
27. ציוד בטכנולוגיית Bluetooth
28. ציוד בטכנולוגיית ANT+
29. ציוד המיועד לקליטת שידורי לוויינים פועל בטכנולוגיות GPS, GLONASS, GALILEO או BEIDOU
30. ציוד הפועל בתחום תדרי אינפרא אדום
31. אנטנה פרבולית שקוטרה אינו עולה על 244 סנטימטר לקליטה של שידורי לוויין
28/04/22 08:05
14.08% of the views
מאת IsraelDefense
צמרת חיל האוויר האמריקני מודאגת מכך שהממשל החליט לצמצם רכש מטוסי קרב F-15EX מ-144 כפי שתוכנן, ל-80 מטוסים בלבד
צמרת חיל האוויר האמריקני מודאגת מכך שהממשל החליט לצמצם רכש מטוסי קרב F-15EX מ-144 כפי שתוכנן, ל-80 מטוסים בלבד. הממשל מתכנן להעדיף הצטיידות בכלי טיס בלתי מאוישים שבעתיד יהוו את המרכיב העיקרי במבנה חיל האוויר האמריקני.
מטוסי F-15EX (בואינג) דומים לדגם העתידי F-15IA שישראל מתכננת לרכוש בעתיד כדי להחליף מטוסי F-15 מהדגמים הישנים.
WAR ZONE מדווח כי מזכיר המדינה לענייני חיל האוויר פרנק קנדל ומפקד חיל האוויר גנרל צ'רלס בראון העידו השבוע בפני ועדת השירות המזויינים של הקונגרס וטענו שרכש 80 מטוסי EX בלבד לא יאפשר להחליף את צי מטוסי F-15 לדגם המתקדם.
חיל האוויר קלט בשנת 2020 שני מטוסי EX ראשונים מתוך 144 שהוזמנו תחילה ועתה ירד מספרם ל-80.
גנרל בראון הבהיר לחברי הקונגרס שדגם EX חשוב ביותר לחיל האוויר בגלל הכמות הגדולה של חימוש שהוא נושא, בהשוואה למטוסי F-35, וזו לדעתו יכולת בלתי רגילה שאין לוותר עליה. זה גם המטוס הראשון שיישא טילי שיוט היפר-סוניים החל משנת 2027.
שני ראשי חיל האוויר הדגישו שבשלב מסוים יהיה צורך להוציא מהשרות דגמים ישנים C/D ש-200 מעם טסים בחיל האוויר. עלתה אפשרות שטייסות אלו ייהפכו לטייסות של מטוסים בלתי מאוישים. בסופו של דבר הקונגרס הוא שיאמר את המלה האחרונה באשר למבנה העתידי של חיל האוויר בבואו לאשר את התקציבים.
28/04/22 08:09
10.19% of the views
מאת IsraelDefense
טווח היירוט הוא בין 400 ל-600 ק"מ והמערכת יכולה להעסיק בו זמנית 19 מטרות By Пресс-служба Минобороны РФ - Пресс-служба Минобороны РФ, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=117409497 החל שלב הייצור הסדרתי של מערכת הגנ"א הרוסית המתקדמת ביותר S-500, שתהווה את המרכיב העיקרי של מערך ההגנה האווירית של הצבא הרוסי.
יאן נוביקוב, מנכ"ל מפעלי אלמאז-אנטיי, יצרנית המערכת, הודיע על תחילת הייצור הסדרתי ולדבריו הסוללות יימסרו לצבא "על פי התכנון". המערכת תוכננה ליכולת יירוט כל סוגי התקיפות האוויריות והיא מתקדמת ביותר מבחינת מהירות וגובה היירוט. היא תחליף מערכות הגנה S-400, מדווחים ג'יינס וסוכנות הידיעות טא"ס.
על פי מקורות רוסיים, מערכת S-500 מיועדת ליירט גם טילים בליסטיים בין-יבשתיים. טווח היירוט הוא בין 400 ל-600 ק"מ והמערכת יכולה להעסיק בו זמנית 19 מטרות, כולל טילים על-קוליים.
28/04/22 09:19
10.19% of the views
מאת IsraelDefense
מדובר במערכת חדשה הכוללת מיירט, מכ״מ, מערכת שו״ב ומשגר. ככל הנראה, אב טיפוס ראשוני צפוי לא לפני 2029 Photo courtesy of Lockheed Martin הצבא האמריקאי דוחף תוכנית חדשה להגנה אווירית שתחליף את טילי הפטריוט מתוצרת לוקהיד מרטין, לאחר שהותיר את המאמץ על האש במשך כמה שנים, כך חושפים מסמכי תקציב 2023.
בעוד שהשירות תכנן להעניק חוזה לספק יחיד באמצעות תהליך תחרותי ברבעון השלישי של שנת 26, לפי מסמכי התקציב של השנה שעברה, כעת הוא מתכנן לבצע בחירה בספק יחיד באמצעות תהליך שמתחיל ברבעון השני של FY23 ומסתיים ברבעון הרביעי של FY25.
הצבא ערך פיתוח קונספט ראשוני החל מ-FY20, אך מתכנן להרחיב את הפיתוח הזה עד לרבעון הרביעי של FY23. השירות תכנן במקור להשלים את השלב הזה בסוף שנות ה-20, על פי מסמכי תקציב FY22. לפני סיום שלב פיתוח הקונספט, הצבא מתכנן להפיק מסמך פיתוח קונספט מקוצר, או ACDD, ברבעון השני של FY23.
הצבא גם מגביר את תוכניותיו להפיק את מסמך פיתוח הקונספט שלו עד הרבעון הראשון של FY24 ולא ברבעון הראשון של FY25, כך על פי השוואה של מסמכי התקציב של FY22 ו-FY23.
תוכניות קודמות גם מצביעות על כך שהצבא עומד לקבל החלטה אם הוא ייכנס לשלב פיתוח הטכנולוגיה ברבעון השלישי של 2026, אך כעת הוא יכנס לשלב פיתוח יכולות מהיר עבור תוספת ראשונה החל ברבעון הראשון של FY25 , שיסתיים ברבעון הרביעי של 2029.
הצבא מתכנן להוציא כ-8.2 מיליון דולר בשנה בחמש השנים הבאות על התוכנית. המיירט העתידי הוגדר על ידי הצבא כמאפשר מודרניזציה של תוכנית שיפור מקטע הטילים (MSE).
תוכנית המיירט העתידית תתוכנן לכוון לאיומי אוויר, טילים ואיומים היפרסוניים בתוך "החלק התחתון של מרחב הגנת טילים בליסטיים", מוסיפים המסמכים. היכולות הרצויות עבור המיירט העתידי כוללות מהירות מוגברת, גישה ויכולת תמרון.
עלייה במימון מ-6.9 מיליון דולר ב-FY22 ל-8.2 מיליון דולר ב-FY23 נובעת מאינפלציה ומחזור החיים המתוכנן של התוכנית, מציינים במסמכים.
הצבא מתכנן להשתמש במנגנון קבלני המאפשר יצירת אב טיפוס מהיר - כדי לבצע "הגדרת מושג ראשונית" תחרותית עם שני קבלנים. שלב זה יתמקד במודלים ובסימולציה ובאב-טיפוס של כמה טכנולוגיות חומרה.
הצבא נמצא רחוק יותר בהחלפת מכ"ם ההגנה האווירית והטילים של הפטריוט ב-LTAMDS, והוא רק מתחיל לקבל את המכ"מים הראשונים, שנבנו על ידי ריית'און, לפיתוח ניסוי במטווח הטילים White Sands, ניו מקסיקו.
החיישנים יחוברו לאחר מכן ליכולת העתידית המשולבת של הגנה אווירית וטילים, אמר האלוף רוברט רש, מנהל התוכנית לטילים וחלל, בראיון ל-Defense News במרץ. מערכת פיקוד הקרב המשולבת שפותחה על ידי Northrop Grumman נמצאת בעיצומו של בדיקה והערכה מבצעית ראשונית.
תוכניות משגר עתידי טרם יצאו לפועל, אך הצבא עורך ניתוחים ומעריך מה יידרש עבור המערכת הזו, אמר רש בראיון נוסף ל"דיפנס ניוז" בסתיו שעבר. "אנחנו רק צריכים לוודא שאנחנו מקבלים את התזמון הנכון, להתקרב ככל האפשר לדרישות בהתבסס על התפתחות האיום ואז לוודא שיש לנו תוכנית רכש. ״
28/04/22 08:27
7.77% of the views
מאת IsraelDefense
במסגרת החוזה תייצר ותספק החברה במשך 5 שנים תחמושות בקליברים 38., 45. ו-9 מ"מ
חברת וינצ'סטר (Winchester) האמריקאית, יצרנית תחמושת הנק"ל הגדולה ביותר של צבא ארה"ב, זכתה בחוזה גדול של צבא ארה"ב לאספקת תחמושת לצבא בשווי של לא פחות מ-145 מיליון דולרים. במסגרת החוזה תייצר ותספק החברה במשך 5 שנים תחמושת בקליברים 38., 45. ו-9 מ"מ.
ההערכה היא שמדובר באספקה של כ-700 מיליון כדורים בקליבר 9x19 מ"מ המשמשים באקדחי זיג זאואר M320 וברטה M92, אך גם באקדחי זיג זאואר P228 וסוגים שונים של תתי מקלעים. כדורי 38., המשמשים אקדחי תופי שאינם כבר בשימוש רשמי בצבא, מיועדים כנראה ליחידות מיוחדות שפעילותן סודית.
יתכן שכדורי .45 APC העוצמתיים אמורים לשמש אקדחי M1911 מיושנים שנמצאים במלאי וישמשו אותם מבצעית.
זהו חוזה אספקת התחמושת השלישי המשמעותי בו זוכה חברת וינצ'סטר בחודשים האחרונים. בחודש דצמבר 2021 ובתחילת חודש ינואר 2022 דיווחנו כי החברה זכתה בחוזה בשווי 13 מיליון דולרים לאספקת תחמושת 7.62 מ"מ ובחוזה בשווי 20 מיליון דולרים לאספקת תחמושת 6.8 מ"מ כחלק מתכנית הנשק המחלקתי של הדור-הבא NGSW של צבא ארה"ב.
28/04/22 09:17
7.77% of the views
מאת IsraelDefense
מדובר במערכת חדשה הכוללת מיירט, מכ״מ, מערכת שו״ב ומשגר. ככל הנראה, אב טיפוס ראשוני צפוי לא לפני 2029 Photo courtesy of Lockheed Martin הצבא האמריקאי דוחף תוכנית חדשה להגנה אווירית שתחליף את טילי הפטריוט מתוצרת לוקהיד מרטין, לאחר שהותיר את המאמץ על האש במשך כמה שנים, כך חושפים מסמכי תקציב 2023.
בעוד שהשירות תכנן להעניק חוזה לספק יחיד באמצעות תהליך תחרותי ברבעון השלישי של שנת 26, לפי מסמכי התקציב של השנה שעברה, כעת הוא מתכנן לבצע בחירה בספק יחיד באמצעות תהליך שמתחיל ברבעון השני של FY23 ומסתיים ברבעון הרביעי של FY25.
הצבא ערך פיתוח קונספט ראשוני החל מ-FY20, אך מתכנן להרחיב את הפיתוח הזה עד לרבעון הרביעי של FY23. השירות תכנן במקור להשלים את השלב הזה בסוף שנות ה-20, על פי מסמכי תקציב FY22. לפני סיום שלב פיתוח הקונספט, הצבא מתכנן להפיק מסמך פיתוח קונספט מקוצר, או ACDD, ברבעון השני של FY23.
הצבא גם מגביר את תוכניותיו להפיק את מסמך פיתוח הקונספט שלו עד הרבעון הראשון של FY24 ולא ברבעון הראשון של FY25, כך על פי השוואה של מסמכי התקציב של FY22 ו-FY23.
תוכניות קודמות גם מצביעות על כך שהצבא עומד לקבל החלטה אם הוא ייכנס לשלב פיתוח הטכנולוגיה ברבעון השלישי של 2026, אך כעת הוא יכנס לשלב פיתוח יכולות מהיר עבור תוספת ראשונה החל ברבעון הראשון של FY25 , שיסתיים ברבעון הרביעי של 2029.
הצבא מתכנן להוציא כ-8.2 מיליון דולר בשנה בחמש השנים הבאות על התוכנית. המיירט העתידי הוגדר על ידי הצבא כמאפשר מודרניזציה של תוכנית שיפור מקטע הטילים (MSE).
תוכנית המיירט העתידית תתוכנן לכוון לאיומי אוויר, טילים ואיומים היפרסוניים בתוך "החלק התחתון של מרחב הגנת טילים בליסטיים", מוסיפים המסמכים. היכולות הרצויות עבור המיירט העתידי כוללות מהירות מוגברת, גישה ויכולת תמרון.
עלייה במימון מ-6.9 מיליון דולר ב-FY22 ל-8.2 מיליון דולר ב-FY23 נובעת מאינפלציה ומחזור החיים המתוכנן של התוכנית, מציינים במסמכים.
הצבא מתכנן להשתמש במנגנון קבלני המאפשר יצירת אב טיפוס מהיר - כדי לבצע "הגדרת מושג ראשונית" תחרותית עם שני קבלנים. שלב זה יתמקד במודלים ובסימולציה ובאב-טיפוס של כמה טכנולוגיות חומרה.
הצבא נמצא רחוק יותר בהחלפת מכ"ם ההגנה האווירית והטילים של הפטריוט ב-LTAMDS, והוא רק מתחיל לקבל את המכ"מים הראשונים, שנבנו על ידי ריית'און, לפיתוח ניסוי במטווח הטילים White Sands, ניו מקסיקו.
החיישנים יחוברו לאחר מכן ליכולת העתידית המשולבת של הגנה אווירית וטילים, אמר האלוף רוברט רש, מנהל התוכנית לטילים וחלל, בראיון ל-Defense News במרץ. מערכת פיקוד הקרב המשולבת שפותחה על ידי Northrop Grumman נמצאת בעיצומו של בדיקה והערכה מבצעית ראשונית.
תוכניות משגר עתידי טרם יצאו לפועל, אך הצבא עורך ניתוחים ומעריך מה יידרש עבור המערכת הזו, אמר רש בראיון נוסף ל"דיפנס ניוז" בסתיו שעבר. "אנחנו רק צריכים לוודא שאנחנו מקבלים את התזמון הנכון, להתקרב ככל האפשר לדרישות בהתבסס על התפתחות האיום ואז לוודא שיש לנו תוכנית רכש. ״
28/04/22 08:11
7.28% of the views
מאת IsraelDefense
שתי המדינות הודיעו שמאגרי הגז שלהן מלאים. פולין יכולה לקנות גז בגרמניה ובצ'כיה, ובולגריה – בטורקיה וביוון http://kremlin.ru חברת הגז הרוסית GAZPROM ניתקה את אספקת הגז לפוליו ולבולגריה. רוסיה דורשת תשלום ברובלים עבור הגז שהיא מספקת "למדיניות בלתי ידידותיות".
רוסיה סיפקה עד כה כמחצית מצריכת הגז השנתית - 10 מיליארד מטר-קוב (BCM). אולם לייצור חשמל מהווה הגז הרוסי שמונה אחוז בלבד ו-80 אחוז מפחם. ראש ממשלת פולין הגיב שהצעד הרוסי אינו מחייב נקיטת אמצעי חירום.
סוכנות רויטרס מוסרת שבולגריה צורכת שלושה BCM גז רוסי בשנה ו-90 אחוזים מהגז הגיע עד כה מרוסיה לבולגריה דרך טורקיה והיתר מאזרבייג'ן.
שתי המדינות הודיעו שמאגרי הגז שלהן מלאים. פולין יכולה לקנות גז בגרמניה ובצ'כיה, ובולגריה – בטורקיה וביוון.
28/04/22 08:35
6.31% of the views
מאת IsraelDefense
דוח הפשיעה באינטרנט לשנת 2021 מציין עלייה של 7% בתלונות בהשוואה לשנת 2020. בחברה מדגישים אפשרויות אבטחה מגוונות שהטמיעו לאחרונה bigstock ככל שהפעילות המקוונת עולה, כך גם מתרבות המתקפות העויינות ברשת - דוח הפשיעה באינטרנט לשנת 2021 מציין עלייה של 7% בתלונות בהשוואה לשנת 2020, וכתוצאה מכך חוזה הפסדים פוטנציאליים לארגונים ולעסקים של למעלה מ-6.9 מיליארד דולר.
כדי לעזור להגן על הנתונים והפרטיות של משתמשי זום מפני האיומים המורכבים של ימינו ולאבטח את חוויית התקשורת המאוחדת, הוטמעו בפלטפורמה תכונות מגוונות.
הגנה מפני גניבת חשבון
תכונה זו מסייעת לזהות משתמשים שייתכן שאישורי הכניסה שלהם לזום נגנבו, או נפגעו מפריצה למאגרי נתונים במקום אחר באינטרנט. התכונה נועדה למנוע מפושעי סייבר להשתמש באישורים שנפגעו כדי לגשת לחשבון הזום של המשתמש.
בכל פעם שנקבע שייתכן ששם המשתמש והסיסמה של משתמש זום נחשפו בשירות אחר, נשלחת להם הודעה עם בקשה לאפס את הסיסמה תוך יום אחד. אם הסיסמה לא תאופס תוך 24 שעות, זום כופה יציאה מהמערכת, במאמץ למנוע באופן יזום השתלטות על חשבון המשתמשים.
בעלי חשבונות, מנהלי מערכת וכל איש קשר אחר שהוגדרו לקבל הודעות אמון ובטיחות מזום יקבלו גם הודעות דוא"ל לגבי כל חשבונות משתמש עם דיווח על אישורי כניסה שנפגעו.
כניסה מאומתת
כדי לסייע באימות משתמשים בבתי ספר ובסביבות עסקיות, זום מציעה תכונת כניסה יחידה (SSO) שיוצרת תהליך בטוח ומהיר לכניסה ללקוח זום. אם המשתמש אינו יכול.ה להשתמש בכניסה יחידה, זום ממליצה להשתמש באימות דו-שלבי two-factor authentication (2FA) כדי להוסיף שכבת אבטחה נוספת לתהליך.
משתמשים יכולים גם להתחבר באמצעות תהליך OAuth, המאפשר לאשר אפליקציה אחת - גוגל או פייסבוק - לקיים אינטראקציה עם זום בשם המשתמש, כך שאין צורך להזין סיסמה ידנית. לכל משתמש שמתחבר ידנית מבלי להשתמש באף אחד מהפרוטוקולים הללו, ממליצים בזום לארגן מראש סיסמה חזקה ומורכבת העונה על הדרישות של זום, ולהשתמש בסיסמאות ייחודיות שקשה לנחש עבור כל החשבונות האישיים ברחבי האינטרנט. סיסמה ייחודית לכל חשבון עוזרת למנוע את הסיכון של פגיעה במספר חשבונות עם פרצת נתונים אחת.
סיסמה חד פעמית לכניסות חשודות
אם זום מזהה התחברות חשודה - כאשר משתמש מתחבר ממיקום, או מכשיר אחר מהרגיל - תכונה זו מבקשת מהמשתמשים להזין סיסמה חד פעמית one-time password (OTP)שנשלחת לכתובת האימייל שלהם. מהלך זה חל על אלה שמשתמשים בדוא"ל עבודה כדי להיכנס ולא מופעל להם אימות דו-שלבי.
Brute-force attack prevention
זום בוחרת אסטרטגית ספקי צד שלישי שעוזרים לה להגן על משתמשים מפני ׳התקפות כוח גס׳ - כאשר פושעי סייבר מנסים ללא הרף לנחש את הסיסמה של משתמש.ת, ולעיתים קרובות עושים את התהליך אוטומטי תוך שימוש בבוטים. זום פרסה פתרונות בחלקים שונים של האתר שלה כדי לזהות התקפות בוטים ותעבורה אוטומטית כדי לעזור לעצור את האיומים הללו.
עדכונים אוטומטיים עבור לקוח זום
זום מציעה תכונת עדכון אוטומטי, שנועדה לעזור למשתמשים לקבל תיקוני אבטחה חשובים ותכונות אחרות, ולשפר את החוויה הכוללת שלהם עם פלטפורמת זום. תכונה זו, הזמינה בלקוח שולחן העבודה של זום, עוזרת למשתמשים לקבל עדכונים אוטומטית לתוכנת זום.
על המשתמש לוודא שהוא מפעיל את הגרסה העדכנית ביותר של התוכנה במכשירים שבהם עושים שימוש יומיומי, כולל הדפדפן המועדף. הפעלת הגרסה העדכנית ביותר של לקוח זום ותוכנות אחרות מסייעת בהגנה מפני פושעי סייבר בתקווה לנצל פגיעויות שתוקנו לאחרונה.