The headlines that made most buzz on this page
30/03/20 17:56
9.46% of the views
מאת אנשים ומחשבים
חברת סלקום וביפר טכנולוגיות בפס רחב, BBT, מספקות לעיריית תל אביב מערכות תקשורת לצורך שליטה ובקרה על מתחמים ייעודיים, כדוגמת חניון "היבדק וסע" בדרייב-אין, ובכך חושפים פלטפורמת תקשורת חדשה, המאפשרת להעביר וידיאו בלייב מכל מקום ולכל מקום בארץ ובעולם. הפלטפורמה משולבת במספר רב של אתרים לצורכי העברת וידאו בפס רחב, ממספר מצלמות בו זמנית בכל אתר, באופן מאובטח, רציף ואמין. הפרויקט מתחיל בימים הקרובים, ואמור להסתיים בעוד כשבועיים. לפי גורמים בשוק מדובר בפרויקט שהיקפו מיליון שקלים.
פלטפורמות התקשורת בפס רחב לשימושי העברת מידע ותצפית למטרות מודיעין, אבטחה ותקשורת של BBT, פועלת על תשתיות תקשורת דור רביעי של סלקום לצורך העברת מידע רחב סרט מאובטח ומאפשרת העברת מידע מאובטח על גבי תשתיות סלולר, תוך ניצול מירבי של רוחב הסרט. פתרון זה פועל באופן מבצעי במספר מדינות בעולם.
לירון ליבוביץ, מנהלת מחלקת IOT, סלקום, אמרה, כי "היכולת להעביר וידאו בלייב מהשטח בצורה ניידת הנה שימושית ביותר עבור חלק גדול מלקוחותינו. שיתוף הפעולה עם חברת BBT מאפשר לנו להיות מובילים בתחום זה. שילוב יכולות האינטגרציה, רשת סלולרית מתקדמת ופתרון טכנולוגי מוביל הינם שילוב מנצח למגוון לקוחות רבים. השימושים למוצר הם רבים. לדוגמה, בעת אירוע ביטחוני מתגלגל, אירוע רב נפגעים או מבצע חילוץ והצלה, הן המנהלים בשטח והן המנהלים בחמ"ל ובמפקדה יכולים להתחבר ולצפות בווידאו שמצולם מהשטח באותו הרגע. הדבר מאפשר ניהול טוב יותר של המשימה וקבלת החלטות מושכלת יותר".
עוד הוסיפ ליבוביץ, כי "אנו שמחים על שיתוף הפעולה המוטמע אצל גופים משמעותיים, העושים שימוש בטכנולוגיה כתחליף לתשתיות קרקעיות יקרות מצד אחד וכאמצעי תקשורת אמין ונייד מצד שני. חברות אלה מצטרפות לגופים נוספים בישראל ומחוץ לה, הנהנים מיכולות בניית תמסורת הנתונים הניידת והתצפית המתקדמים שלנו שכבר צברו שעות פעולה מבצעיות רבות ברחבי העולם".
משה לוינסון, מנכ"ל חברת BBT, אמר, כי "אנו שמחים לחשוף את שיתוף הפעולה שלנו עם סלקום במסגרת זכייתה במכרז של ניהול עיר חכמה של עיריית ת"א. חברת סלקום משמשת כאינטגרטור מוביל שלנו בפתרון חדשני זה ויחד עם שימוש ברשת הסלולרית המובילה אנו מעניקים יחדיו פתרון חדשני וייחודי לשוק הישראלי.
30/03/20 15:47
8.11% of the views
מאת אנשים ומחשבים
סייבר 2.0, חברת הסייבר הישראלית של הרצל עוזר, לשעבר יו"ר הוט, וארז קפלן העליון מזמינה האקרים לנצל את ימי משבר הקורונה, שבהם אנחנו נמצאים הרבה בבית, ולנסות לפרוץ את מערכת ההגנה שלה, שמיועדת להגן על ארגונים שמעסיקים עובדים בעבודה מרחוק.
החברה מציעה פרס של 10,000 שקלים והודיעה כי במידה שאף האקר לא יצליח לבצע את האתגר ולפרוץ את המערכת מהבית, היא תתרום אותו לטובת תמיכה בעמותת החבר'ה הטובים, שמחלקת בכל השנה חבילות שי לחג לנזקקים.
[caption id="attachment_242022" align="alignleft" width="300"] הרצל עוזר, ממייסדי ומנכ"ל סייבר 2.0. צילום: ניב קנטור[/caption]
עד כה ערכה סייבר 2.0, שנוסדה ב-2015, שני אתגרי האקרים גדולים - אחד בישראל והשני בארצות הברית. שני האתגרים התבצעו כאשר ההאקרים נדרשו להתייצב בזירת האירוע ולנסות לפרוץ את הגנת המערכת. בחברה אומרים שאיש מהם לא הצליח, לרבות האקרים פרטיים, עובדים בחברות ואף פצחנים המשרתים ביחידות צבאיות שזו התמחותן. באחרונה השיקה החברה את השירות שלה בענן והיא מבקשת לנצל את המצב, שבו עובדים רבים חסרי עבודה, נמצאים בחל"ת או עובדים מהבית, כדי לבצע את האתגר השלישי. האתגר יתקיים ביום ב' הקרוב, ה-6 באפריל, בין השעות 11:00 ל-15:00.
בסייבר 2.0 מציינים שהאתגר לא יוגבל להאקרים מישראל בלבד, אלא יהיה פתוח למתחרים מכל העולם. בחברה משוכנעים שגם הפעם, חומות הפתרון שלה יישארו בצורות ולא ייפרצו, והסכום ייתרם לטובת עמותת החבר'ה הטובים.
הגרסה העננית של הפתרון של סייבר 2.0 מאפשרת לארגונים להוריד סוכן (אג'נט) מאתר החברה, ולהתקין אותו מרחוק במחשבי הארגון. בנוסף, הוא מאפשר לחבר את העובדים מהבית, ומונע ממחשב העובד את האפשרות להדביק מחשבים אחרים בארגון, גם כשהוא נגוע.
30/03/20 15:20
6.76% of the views
מאת אנשים ומחשבים
המשך משבר הקורונה, וכוונת הממשלה להחריף את ההגבלות עד כדי סגר מלא ולצמצם את פעילות המשק, כולל ענף ההיי-טק, מעוררים דאגה בקרב ראשי חלק מהחברות הרב לאומיות הפועלות בישראל. לאנשים ומחשבים נודע כי אתמול (א') והיום הגיעו למשרדי הממשלה הרלוונטיים מכתבים מראשי החברות הללו בחו"ל, שבהם הם מביעים דאגה מהמצב הכלכלי בישראל, ומצעדיה של הממשלה להתמודדות עם המשבר והשפעותיו.
ראשי החברות מסתמכים על הצהרות בתקשורת של ראשי משרד הבריאות ודוברי הממשלה, שלפיהם המדינה הולכת לסגר מלא, כשהמשמעות של צעד זה היא הפסקה מוחלטת של הייצור ושל פעילות מרכזי הפיתוח. גם ראש הממשלה, בנימין נתניהו, הזהיר לפני ימים אחדים כי המדינה עלולה לנקוט בצעד זה.
מנהלי החברות מציינים כי מה שמטריד אותם הוא העדר מדיניות אחידה של הממשלה בכל מה שקשור למשבר, ובעיקר להשלכותיו הכלכליות, וההודעות התכופות על צעדים שמגבילים את הפעילות בארץ. הם מבקשים לקבל הסברים ומידע מדויק לאן הדברים מתפתחים.
"מכתבים חסרי תקדים"
גורמים שנחשפו למכתבים מביעים דאגה ומכנים אותם "חסרי תקדים". הם מציינים כי בכל העולם, גם במדינות שבהם הקורונה הכתה בצורה קשה, לא הופסקו קווי ייצור ופיתוח של ההיי-טק, והם ממשיכים לעבוד במלוא התפוקה, מאחר שאותן מדינות מבינות את החשיבות של הייצור והייצוא של הענף ואת השפעתו על הכלכלה.
יצוין כי לפני כשבועיים אישרה הממשלה את החרגת ענף ההיי-טק מההנחיות המחמירות לגבי מספר העובדים והמשך הפעילות בימי משבר הקורונה. אולם עד כה לא פורסמו הנחיות מפורטות באילו חברות מדובר ואיזה היקף של עובדים הן רשאיות להעסיק, כך שהבלבול בקרב מנהלי הענף גדול.
היום אמורה הממשלה להחליט על הגבלה נוספת של חופש התנועה על אזרחי ישראל, שתכלול צמצום משמעותי של מקומות העבודה. ככל הנראה, יותר לחברות להעסיק 20% מכוח האדם שלהן ולא 30%, כפי שהמצב כיום. על פי פרסומים בתקשורת מאתמול, הכוונה היא גם לחברות היי-טק, על אף שהן הוחרגו. ההערכות הן שזו אחת הסיבות שהביאו את מנהלי החברות לשלוח את אותם מכתבים.
הגורמים שנחשפו למכתבים הביעו תקווה כי בדיונים שייערכו היום בממשלה יילקחו בחשבון העמדות של החברות הרב לאומיות. הם ציינו כי להנהלות החברות ידוע הערך המוסף של הפעילות בישראל, בעיקר בגלל ההון האנושי, אולם שיקולים רחבים יותר עלולים להביא אותן להחלטות קשות, שלא התקבלו גם במשברים הגדולים ובתקופות החירום הקשות ביותר שידעה ישראל בעבר. ישראל תמיד התגאתה שגם בתקופות אלה, לא היה קו ייצור שהושבת.
מנהלי החברות ששלחו את המכתבים מודעים לחומרת הכתוב וביקשו לשמור על חיסיון, מאחר שמטרתם היא לקבל מידע והסברים - ולא לאיים.
על פי דו"ח של משרד גרוס, קליינהנדלר, חודק, הלוי, גרינברג, שנהב והאיגוד הישראלי לתעשיות מתקדמות, נכון ל-2019, בישראל פועלות 362 חברות טכנולוגיות רב לאומיות והן מעסיקות 62 אלף עובדים - קצת יותר מ-20% מכלל המועסקים בענף ההיי-טק. דו"ח של משרד הכלכלה מעלה כי החברות הרב לאומיות, כולל מרכזי הפיתוח והאקו-סיסטם שלהן, מהוות 30% מכלל החברות בענף ההיי-טק. בדו"ח האחרון שלו, שעסק באתגרי כוח האדם הטכנולוגי של ישראל, כתב מבקר המדינה שתמהיל ענף ההיי-טק בישראל כולל מרכיב גדול מדי של חברות רב לאומיות ופחות מדי חברות ישראליות - דבר שעלול להיות בעיה בתקופת משבר.
30/03/20 18:28
6.76% of the views
מאת אנשים ומחשבים
הפופולריות של יישום הווידיאו קונפרנס זום מאז תחילת משבר הקורונה לא נשמטה, כמובן (לצערנו), מעיניהם של הרעים, ששוב מנצלים את המצב כדי לפגוע בסייבר. חוקרים מצ'ק פוינט גילו שמאז פרוץ המשבר חלה עלייה ברישום דומיינים שעוסקים בזום, בחלקם כאלה שחשודים בכך שהם מכילים נוזקות שמנצלות את הצורך של אנשים לעבוד מהבית ולהשתמש, בין השאר, באפליקציה הפופולרית, מאפשרות להאקרים להצטרף לשיחות זום פעילות, ולשאוב מהן מידע פרטי ועסקי.
מאז תחילת השנה, חוקרי ענקית אבטחה המידע הישראלית זיהו 1,700 דומיינים חדשים שהוקמו סביב אירועי הקורונה ושמשתמשים במילה zoom. רבע מהאתרים הללו נרשמו בשבוע האחרון. על פי החוקרים, 4% מהאתרים שהם זיהו חשודים ככאלה שמכילים נוזקות. עוד נצפו אתרים שמתחזים לפלטפורמות פופולריות אחרות, דוגמת גוגל הנגאאוט וגוגל קלאסרום, שמאפשרת עוד דבר שמשתמשים בו הרבה יותר מאז תחילת המשבר - למידה מרחוק. "זום איננה האפליקציה היחידה שההאקרים שמו את עיניהם עליה", כתבו החוקרים. "אתרי פישינג חדשים זוהו בשבועות האחרונים, ביניהם כאלה המתחזים ל-classroom.google.com, עם הכתובות googloclassroom\.com או googieclassroom\.com".
כן הם זיהו קבצים ובהם נוזקות ששותלים ההאקרים, עם שמות דוגמת “zoom-us-zoom_##########.exe” ו-“microsoft-teams_V#mu#D_##########.exe”, כאשר הסימן # מסמל ספרה כלשהי שמהווה חלק משם הקובץ. חוקרי צ'ק פוינט ציינו כי פתיחת או הורדת הקבצים הללו מובילה להתקנת נוזקה ש-"גוררת" עימה הדבקה בנוזקות נוספות.
"המספרים האלה מגיעים על רקע שימוש הולך וגובר בפלטפורמת זום, שכ-60% מכלל חברות פורצ'ן 500 עושות בה שימוש כיום", ציינו החוקרים.
יצוין כי צ'ק פוינט פרסמה בינואר השנה, לפני שהפופולריות של האפליקציה זינקה, מחקר שגילה חולשה בזום, שמאפשרת להאקרים להאזין לשיחות. חולשה זו תוקנה.
בבלוג של החברה נכתב ש-"בעוד העולם נאבק בהתפרצות מגפת הקורונה, מדינות רבות יישמו אמצעי זהירות. בתי ספר נסגרים, קהילות מתבקשות להישאר במקומן וארגונים רבים אפשרו לעובדיהם לעבוד מרחוק. כתוצאה מכך, פלטפורמות תקשורת וידיאו הן הנורמה היומית. ככל שהעניין והשימוש בפלטפורמות הללו גוברים, פושעי הסייבר נשארים צעד קדימה".
30/03/20 11:32
5.41% of the views
מאת אנשים ומחשבים
"משבר הקורונה חשף את חוסר המוכנות הארגונית לעולמות ה-AV וה-VC (וידיאו קונפרנס), דווקא אחרי שנים שבהן מדברים על שילוב שיטות אלה בעבודה השוטפת של הארגונים", כך אמר דותן שובל, מנהל אתר AVmaster, שעוסק בתחום המולטימדיה. שובל התראיין לפודקאסט אנשים ומחשבים, במסגרת סדרת הסכתים בעקבות משבר הקורונה. בראיון מדבר שובל על ועידות הווידיאו, שהפכו כעת ללהיט, […]
30/03/20 14:29
5.41% of the views
מאת אנשים ומחשבים
כתב: הילל יוסף.
"אנחנו עובדים מרחוק מזה שנתיים. המשבר הנוכחי פגש את בית הספר, המורים והתלמידים מוכנים להמשך הלמידה מרחוק, ואנחנו מנצלים את היכולות הטכנולוגיות שיש לנו בצורה רחבה, על בסיס כלי מיקרוסופט, ובראשם Teams. אני מאמינה שבסופו של המצב הנוכחי, דרכי הלמידה מרחוק ישתנו", כך אמרה אתי רחימי, רכזת תקשוב בבית הספר דרכא המר בבת ים.
דרכא היא רשת בתי ספר תיכוניים, שהוקמה בתמיכת משרד החינוך ומספר קרנות על מנת לחזק את בתי הספר בפריפריה הגאו-חברתית בישראל. היא נוסדה ב-2010 ובחלוף השנים מוזגה לתוך רשת בתי הספר שהייתה כבר קיימת של דרכא, שמפעילה ומנהלת 40 בתי ספר ומרכזי למידה בפריסה ארצית. חלק ניכר ממשאבי הרשת מושקע בפיתוח תוכניות לחיזוק הצוות הניהולי, במקביל לקידום ערכים פדגוגיים, ערכים חברתיים ואחריות קהילתית.
בבית הספר דרכא המר בבת ים לומדים כ-400 תלמידים ורחימי היא גם הרכזת הפדגוגית של חטיבת הביניים בו. היא אמרה כי "הקשר בין בית הספר למיקרוסופט החל לפני ארבע שנים, כחלק משיתוף פעולה של מיקרוסופט עם אגף החינוך של עיריית בת ים, ובמסגרתו הוטמעו כמה כלים של החברה, ביניהם SharePoint, Sway, One Drive ואאוטלוק. לפני שנה התחלנו להטמיע את Teams, כסביבה לימודית בה ניתן לתקשר עם התלמידים בצורה מקוונת". בית הספר נבחר על ידי מיקרוסופט העולמית להיות בית ספר מדגים של החברה, והיא עצמה קיבלה את ההסמכה Microsoft Innovative Educator Expert. כבעלת הסמכה זו, רחימי השתתפה בכנס חינוך של החברה בפריז, והציגה את ההטמעה והשימוש בכלי מיקרוסופט בקרב המורים והתלמידים בבית הספר הבת ימי.
Office365 ו-Teams זמינים כיום לעבודה מידית ביותר מ-1,000 בתי ספר הפרוסים בכ-35 רשויות ורשתות חינוך. בת ים היא אחת הערים הראשונות והמובילות בהטמעת הכלים במערכת החינוך, כאשר בשבועיים האחרונים של הלמידה מהבית, מתוך 15 אלף תלמידים בעיר, כ-10,000 משתמשים בתדירות יומית במערכת.
רחימי ציינה ש-"לפני שהטמענו את Teams בחנו כלים אחרים, והחלטנו להטמיע כלי זה בשל היתרונות הגלומים בו. כעת, בשל סגירת בתי הספר, הוא מעניק סביבה מיטבית ללמידה מרחוק. אני, כרכזת תקשוב בבית הספר, שולטת בכלי, והיה לי חשוב שהתלמידים והמורים יתעמקו בו, בשל היכולות הרבות שלו. הכלי נותן מענה פדגוגי מיטבי ללמידה. הגיעו הדברים לידי כך שתלמידים פנו אליי ושאלו למה אנחנו לא לומדים רק אתו... הוא מאפשר שיתופיות בתכנים, העברה של מצגות ודפי עבודה תוך כדי השיעור המקוון".
"האתגר: שיתופיות תוך כדי למידה מרחוק"
רחימי הוסיפה כי "האתגר הוא לשמר את השיתופיות תוך כדי למידה מרחוק. אף על פי שהייתה הנחיה להפסיק ללמד מרחוק, לא עשינו זאת והמשכנו בלימוד שכזה. מורים חדשים שהצטרפו למערכת ראו איך הכלי שמר על קשר באופן שלא מכביד על המורים והתלמידים". לדבריה, כיום, כאשר בתי הספר סגורים, "יש כיתות שלמות הפועלות בלמידה מרחוק, והדבר מאוד נפוץ בכיתות התיכון, שם התלמידים נערכים לבחינות הבגרות. גם בכיתות הנמוכות, של חטיבת הביניים, אנו עושים כל מאמץ להרחיב את מעגל הלומדים, בין השאר על ידי למידה בשעות הערב ולא ב-11 בבוקר, בזמן שחלקם ישנים. הלימוד הבלתי פורמלי בשעות אחר הצהריים נותן אותות הצלחה".
"Teams לא מזייף: אין נפילות, אין בעיות תקשורת. הכלי כל הזמן מתעדכן. אנשי התמיכה של מיקרוסופט ישראל ערים לתקלות ולצרכים של המורים והתלמידים", ציינה.
רחימי סיכמה באמרה כי "חשוב שגם לאחר עידן הקורונה, החשיפה לכלים התקשוביים הללו תישמר באחוז גבוה. הלמידה תיראה אחרת אחרי עידן הקורנה. נמשיך לעבוד עם כלי השיתופיות של מיקרוסופט, לאור ההצלחה שלהם בבית הספר".
בשבועות האחרונים מערכת החינוך, שנסגרה באחת, השתנתה ללא הכר ועוברת ללמידה מקוונת. על פי הערכות, Teams לחינוך רשם יותר מ-100 אלף מורים ותלמידים (חלקם הגדול התוודעו בפעם הראשונה לסביבה) שלומדים בסביבת הלימודים והעבודה המתקדמת בעולם. צוות החינוך של מיקרוסופט, אותו מוביל ערן גופר, פוגש (וירטואלית, כמובן) אין ספור אנשי חינוך שעובדים מסביב לשעון כדי להיות שם עבור התלמידים שלהם.
30/03/20 14:44
5.41% of the views
מאת אנשים ומחשבים
כיצד השפיע עד כה המשבר על התפקוד השוטף של הארגון?
אינקרדיבילד היא חברה שמאפשרת לעובדים שלה לעבוד יום בשבוע מהבית כבר כעשור, כך שאצלנו מדובר בדרך חיים שאנחנו מאמינים בה ומורגלים בה, אין ספ' שזה תרם מאוד למוכנות שלנו לזמן אמת ובאופן כללי לכיוון שאליו התעסוקה הולכת בעתיד. עם זאת, אין לדעת כמה זמן המשבר עוד יימשך. האפקט הגלובלי הולך ומתעצם, והשיחות עם הלקוחות והשותפים נעשות גם הן כעת בשלט רחוק. רוב החברות עסוקות כרגע בהיערכות למצב החדש. כולם מסביב בוחנים כמה זמן יחזיקו מעמד, מה תהיה רמת הפגיעה במכירות ואיך ניתן לשפר עמדות לקראת מאמץ ארוך טווח.
אילו אמצעים ננקטו ברמה הארגונית וברמת הקשר עם העובדים?
בזמנים כאלה, הקשר הישיר בין המנהלים לעובדים שלהם נהיה חיוני אפילו יותר. כל המנהלים שלנו עורכים לפחות פעם ביום ישיבת ZOOM עם חברי הצוות, שבה כל אחד מבין מה המטרות לטווח קצר, טווח ארוך וההתקדמות שלו. מעבר לכך שזה עוזר לסנכרן את כולם, האפקט הפסיכולוגי של תחושת הביחד בזמנים שכל אחד בביתו משמעותית. אין ספק שיש לחזק את החוסן של הארגון בשלב זה, ונצטרך לראות איך משמרים פוקוס, התלהבות ופרודוקטיביות לאורך זמן. אני משוכנעת שעוד נעשה התאמות למצב ונשתפר לאורך זמן.
אילו אמצעים והנחיות ניתנו לעובדים בכל מה שקשור לנסיעות לחו"ל, לחוזרים מחו"ל, להגעה לעבודה ועוד?
אנו לא מבצעים נסיעות לחו"ל כרגע, בעיקר בגלל שאירועים וכנסים שאליהם התכוונו לטוס בוטלו (למשל האירוע הגדול בעולם של חברות הגיימינג, GDC). למזלנו, המוצר שלנו אונלייני ומאפשר המשכת הביזנס
ואפילו צמיחה גם כאשר אנחנו עובדים מהבית.
האם יש לך רעיונות וטיפים שיכולים לסייע לאחרים כיצד להתמודד עם המשבר?
דווקא בתקופות כאלה, שהכי קל להתמקד רק ב"הישרדות" ופרודקטיביות מהבית, חשוב לא לשכוח לתת לעובדים את אותה הרגשה והווי חברתי שהם קיבלו כשהיו במשרד וחיברו בין עובד לעובד. באינקרדיבילד, למשל, זה מתבטא בין השאר ב'הפי האוור' וירטואלי שאנחנו עורכים פעם בשבוע עם הפתעות, תחרות נושאת פרסים בה כל עובד מצלם את העמדה שלו מהבית והמקוריות ביותר זוכות, ועוד המון פעילויות שונות שאנחנו מתכננים בעת הקרובה כדי לשמור על מורל גבוה.
30/03/20 14:59
5.41% of the views
מאת אנשים ומחשבים
כיצד השפיע עד כה המשבר על התפקוד השוטף של הארגון?
עברנו לעבודה מהבית לפני כשבועיים.
אנו רואים עלייה דרסטית בהתעניינות ובדרישה מצד לקוחותינו להרחבת השותפות עם ברינגג על מנת להתמודד בהצלחה עם העלייה בכמות המשלוחים. בנוסף, אנו רואים גל התעניינות רחב גם מצד חברות שאינן קהל הלקוחות הטיפוסי של החברה, אשר באים ומבקשים טכנולוגיה שתעזור להם להתמודד עם העלייה בביקוש שהם חווים.
אילו אמצעים והנחיות ניתנו לעובדים בכל מה שקשור לנסיעות לחו"ל, לחוזרים מחו"ל, להגעה לעבודה ועוד?
התוכנית שלנו, בראש ובראשונה הינה להגן על בריאותם ובטיחותם של עובדינו, דבר שהתבטא בהנחיות לעבודה מהבית, עוד לפני שאלו נדרשו על ידי הרשויות. כחלק מההיערכות למצב עבודה חדש, החברה שמה דגש על תקשורת רבה יותר באמצעות שיחות וידיאו, אפליקציית מסרים פנים ארגונית (Slack), ועד לפעילויות חברתיות, כמו אימוני כושר מרחוק באמצעות שיחות וידיאו. התברכנו במצב כלכלי יציב ואיננו מתכננים בשלב זה לפטר עובדים או לשנות את צורת עבודתנו, העובדים בחברה מסורים ואחראים, ואנו עושים ככל הניתן על מנת להגן עליהם.